- غذاهای آسیایی - https://www.asianfoods.ir -

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز

طرز تهیه:

  1. استیک ماهی را با کمی نمک بپوشانید.
  2. در یک ظرف سویا سس را به همراه روغن کنجد، پیازچه خرد شده، زنجبیل خرد شده، شکر، آبلیمو، فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید.
  3. ماهی را در بخار پز گذاشته و بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه به آرامی پخته شود.
  4. سپس سس را بروی ماهی ریخته و آن را سرو کنید.

نکته*

 

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخار پز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز