نام غذاسوپ جلبک کره ای

65 کیلو کالری

4 نفر

سوپ جلبک کره ای یا همان میوگوک از سوپ های قدیمی و سنتی کره ای است که با جلبک خشک و گوشت گوساله تهیه شده و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. جلبک خشک خوراکی به علت فواید بسیار زیاد آن به غیر از کره و ژاپن در چین، نیوزیلند و انگلستان نیز کشت می‌شود و به تازگی کشت آن در آمریکا نیز آغاز شده‌ است ولی در ایران فقط بصورت وارداتی و در سوپرمارکتهای کره ای و ژاپنی و چینی به فروش می رسد. در کره خوردن این سوپ برای افراد در روز تولدشان و همچنین در بارداری بسیار ضروری است و از رسوم فرهنگ کره ای بشمار می رود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. جلبک های خشک شده را به مدت 30 دقیقه در ظرف آب سردی قرار دهید سپس از آب خارج کرده و سه بار آب کشی نمایید.
  2. گوشت ها را با دو قاشق سویا سس، سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل خوب مخلوط کنید.
  3. ظرفی را بر روی حرارت گذاشته و گوشت ها را با روغن کنجد یا روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ کنید سپس جلبک ها را اضافه کرده و فرایند سرخ کردن را برای 3 تا 4 دقیقه بعد ادامه دهید.
  4. در انتهی 6 لیوان آب را به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید، بعد از 30 دقیقه سوپ آماده سرو است.

نکته*

  • سوپ جلبک کره ای را می توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

 

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

خرید نودل آنلاین با تخفیف ویژه
سفارش آنلاین لباس‌های جدید با تخفیف ویژه