طرز تهیه:
- تخم مرغ و سیب زمینی ها را پخته، پوست کنده و با چنگال له کنید.
- کالباس ها را به قطعات کوچک مربعی خرد کنید.
- هویج را به مدت 2 یا 3 دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس خارج کنید. سپس آنها را پوست کنده و با رنده درشت یا بصورت چیپسی خرد کنید.
- خیار ها را نیز پوست کنده و با رنده بصورت چیپسی خرد کنید.
- بر روی خیار ها و هویج های چیپسی شده در حدود 1 قاشق چایخوری نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید، پس از گذشت 5 دقیقه آنها را آبکشی کنید.
- اندکی از خیار و هویج را در کف دست خود گذاشته و خود بفشارید تا آب آنها خارج شود. با همه خیارها و هویج ها همین کار را بکنید تا آب آنها گرفته شود.
- بر روی سیب زمینی های پخته و له شده اندکی نمک و فلفل به همراه سرکه ریخته سپس همه مواد را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب مخلوطشان کنید.
- در مرحله آخر سس مایونز را به سالاد اضافه کرده و آن را سرو کنید.
نکته*
- سالاد سیب زمینی ژاپنی را به دلیل دارا بودن مایونز بهتر است به مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید.