- غذاهای آسیایی - https://www.asianfoods.ir -

بیسکوییت چای سبز

طرز تهیه :

  1. ابتدا در ظرفی آرد را با پودر چای سبز مخلوط کرده و آن را 2 بار الک می کنیم.
  2. کره را با نمک در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا بصورت کرم درآید، سپس شکر و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و باز مخلوط می کنیم تا کرم یکدست شود.
  3. مخلوط آرد و پودر چای سبز را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.
  4. در این مرحله می توان در صورت نیاز تکه های شکلات سفید را نیز به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. مواد را کمی ورز داده سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را رول کرده و در سلفون پیچیده و می گذاریم تا حداقل دو ساعت در یخچال استراحت کند.( بهتر است مواد یک شب در یخچال بماند)
  6. بعد از استراحت خمیر مواد را از سلفون خارج کرده با چاقو به اندازه های دلخواه قطعه قطعه می کنیم.
  7. بیسکوییت ها می بایست به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد در فر بمانند تا به رنگ طلایی روشن درآیند.

نکته*

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز