طرز تهیه:
- ابتدا زنجبیل را شسته و پوست گرفته و خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید زنجبیل ها را به قطعات خیلی کوچک خرد کرد.
- در کتری را ظرفی 4 تا 5 لیوان آب ریخته و بگذارید را جوش بیاید. سپس زنجبیل خرد کرده را به همراه چوب دارچین در آب جوش ریخته و بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه بر روی حرارت کم بجوشد.
- سپس چای زنجبیل را از صافی رد کرده و 2 یا 3 قاشق عسل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.
- چای زنجبیل را میتوان به صورت سرد ( به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهد) یا به صورت گرم سرو کرد.