نام غذاچای زنجبیل

56 کیلو کالری

4 نفر

چای زنجبیل

چای زنجبیل از نوشیدنی های محبوب کره ایست که به دو صورت گرم و سرد سرو میشود. زنجبیل به دلیل داشتن طبع گرم برای بسیاری از بیماری ها مانند فشار خون، سرما خوردگی و گلو درد و یا به عنوان نوشیدنی آرامبخش مورد استفاده قرار میگیرد.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا زنجبیل را شسته و پوست گرفته و خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید زنجبیل ها را به قطعات خیلی کوچک خرد کرد.
  2. در کتری را ظرفی 4 تا 5 لیوان آب ریخته و بگذارید را جوش بیاید. سپس زنجبیل خرد کرده را به همراه چوب دارچین در آب جوش ریخته و بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه بر روی حرارت کم بجوشد.
  3. سپس چای زنجبیل را از صافی رد کرده و 2 یا 3 قاشق عسل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.
  4. چای زنجبیل را میتوان به صورت سرد ( به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهد) یا به صورت گرم سرو کرد.

 

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

خرید نودل آنلاین با تخفیف ویژه
سفارش آنلاین لباس‌های جدید با تخفیف ویژه