نام غذاژله میوه ای

80 کیلو کالری

9 نفر

ژله میوه ای

ژله میوه ای یا ژله با مغز میوه از دسر های بسیار پرطرفدار ژاپنی است که در فصول گرم و با استفاده از میوه های تابستانه تهیه می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر ژلاتین را به همراه دو لیوان آب در داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود.
  2. رقتی مایع به جوش آمد شکر را نیز به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر نیز کاملا حل شود.
  3. سپس مایع را از روی گاز برداشته و در ظرفی بریزید تا کمی خنک شود.
  4. میوه ها را به ابعاد کوچک برش زده و در کف قالب بچینید. سپس مایع را بر روی میوه ها ریخته و ژله را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. پس از گذشت 3 ساعت ژله را از یخچال خارج کرده و با چاقو کنار های قالب را از ژله جدا کرده آن را برگردانید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.

 

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

خرید نودل آنلاین با تخفیف ویژه
سفارش آنلاین لباس‌های جدید با تخفیف ویژه