- غذاهای آسیایی - https://www.asianfoods.ir -

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل

طرز تهیه:

  1. ابتدا ورق های ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شوند.
  2. شیر را به همراه خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از گذشت 5 دقیقه شیر نارگیل را به همراه شکر به مخلوط اضافه کرده و آرام هم بزنید.
  3. بعد از گذشت 5 دقیقه دیگر ورق های ژلاتین نرم شده را به شیر اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.
  4. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت برداشته و در غالبی بریزید تا خنک شود. سپس آن را برای مدت
  5.  ساعت در یخچال بگذارید.
  6. پس از خارج کردن از یخچال می توانید پودینگ ها را به ابعاد دلخواه برش زده و روی آنها را با پودر نارگیل بپوشانید.

 

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل

پودینگ شیر نارگیل