- غذاهای آسیایی - https://www.asianfoods.ir -

کیک تخم مرغ چینی

کیک تخم مرغ چینی

طرز تهیه:

  1. ابتدا ظرف بزرگی را تا نصف پر از آب گرم می کنیم و ظرفی که می خواهیم مواد را در آن مخلوط کنیم را درون ظرف آب گرم قرار میدهیم.
  2. تخم مرغ و شکر را در ظرف مخصوص مخلوط کردن میریزیم و درون آب گرم آنقدر هم میزنیم تا بصورت پفی در آیند.
  3. آرد شیرینی پزی را به آرامی به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. سپس روغن را به مواد اضافه کرده و ظرف را از درون آب گرم برمی‌داریم.
  4. مایع کیک را در قالب های کاپ کیک ریخته و برای مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.

 

کیک تخم مرغ چینی

کیک تخم مرغ چینی

کیک تخم مرغ چینی

کیک تخم مرغ چینی