نام غذانودل چو مِین

نودل چو مِین

نودل چو مِین یا همان نودل سوخاری با گوشت و سبزیجات از دیگر انواع رایج سرو نودل در چین و ژاپن است. این غذا از انواع مختلف نودل به همراه سبزیجات و گوشت گاو تهیه می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. گوشت خرد کرده را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس، پودر فلفل سیاه، 1 قاشق سس صدف، پودر نشاسته ذرت و 1 قاشق چایخوری روغن کنجد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.
  2. یک قاشق غذاخوری دیگر سویا سس را به همراه 1 قاشق چایخوری سویا سس، شکر، 1 قاشق غذاخوری سس صدف مخلوط کنید به صورت سس در آید.
  3. فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی برش زده و به همراه پیاز و سیر با سس مخلوط کنید.
  4. نودل ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکشی نمایید.
  5. 3 قاشق روغن را در ماهیتابه ای ریخته و گوشت  را برای 10تا 15 دقیقه در آن سرخ کنید. سپس سبزیجات را اضافه کرده و برای مدت 4 دقیقه بیشتر سرخ کردن را به مدت 4 دقیقه ادامه دهید.
  6. در مرحله آخر نودل های پخته شده را نیز به مواد اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه غذا را در بشقاب بکشید.
  7. برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید.

 

نودل چو مِین

نودل چو مِین

نودل چو مِین

نودل چو مِین

 

 

خرید نودل آنلاین با تخفیف ویژه
سفارش آنلاین لباس‌های جدید با تخفیف ویژه