- غذاهای آسیایی - https://www.asianfoods.ir -

کیمچی سفید

کیمچی سفید

طرز تهیه:

  1. کاهو را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید.
  2. برگهای کاهو را زیر آب شستشو دهید و سپس در ظرف آبی بگذارید تا برای 5 دقیقه خیس بخورند.
  3. سپس کاهو ها را از آب درآورده در ظرفی بگذارید و نمک را در بین برگهای کاهو ریخته تا همه سطوح کاهو نمکدار شوند. کاهو می بایست برای 2 ساعت در نمک بمانند.
  4. بعد از گذشت 2 ساعت کاهو ها را با آب سرد بشورید.
  5. ترب خرد شده، هویج، پیازچه، شاه بلوط خرد شده و گلابی خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای ها در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
  6. سیر به به همراه پیاز و زنجبیل در غذاساز ریخته و میکس کنید تا جایی که مایعی کرمی به دست آید.
  7. 4 لیوان آب را به همراه 1/3 لیوان نمک در ظرفی ریخته و هم بزنید تا جایی که نمک در آب حل شود. سپس مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل را در آب ریخته و هم بزنید.
  8. کاهو ها را ظرفی در دار گذاشته و میان برگهای کاهو را با سبزیجات خرد شده پر کنید. سپس آب و نمک مزه دار شده را بر روی کاهو ها بریزید.
  9. در مرحله آخر دانه های کاج را نیز بر روی کاهو ها ریخته و درب ظرف را بگذارید.

نکته*

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید