برنج و تخم مرغ سرخ شده
برنج و تخم مرغ سرخ شده از غذاهای حاضری کره ای بشمار می رود که میتوان آن را در مدت زمان کم و با مواد اولیه ساده تهیه و استفاده نمود. انواع تند و غیر تند این نوع غذا وجود دارد که با رب فلفل یا بدون آن تهیه و سرو می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا پیازچه ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای ریخته و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- به پیازچه ها ابتدا سویا سس را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس تخم مرغ همزده را نیز به مواد اضافه کنید.
- زمانی که تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد برنج پخته شده را نیز به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و همگی را خوب مخلوط کرده و در حدود 4 دقیقه حرارت دهید.
- غذا را در ظرفی کشیده و روغن کنجد را به همراه کنجد بو داده به آن اضافه نمایید.
نکته*
- در صورت تمایل به استفاده از رب فلفل در برنج و تخم مرغ سرخ شده آن را بعد از برنج به مواد در ماهیتابه اضافه نمایید.
خرید نودل آنلاین با تخفیف ویژه
سفارش آنلاین لباسهای جدید با تخفیف ویژه
یک دیدگاه درباره ی “برنج و تخم مرغ سرخ شده”
نظرات بسته شده ست.
خیلی ممنون عالی هستن